Wat zijn heupen en valleien op een dak?

Het verschil tussen de twee is dat een heup zich bovenaan de spanten bevindt die eraan hangen, en een vallei bevindt zich onderaan de spanten die eraan hangen. Een heupdak heeft vier schuine zijden die samenkomen op een bergkam of piek.

Wat zijn heupen en valleien op een dak?

Het verschil tussen de twee is dat een heup zich bovenaan de spanten bevindt die eraan hangen, en een vallei bevindt zich onderaan de spanten die eraan hangen. Een heupdak heeft vier schuine zijden die samenkomen op een bergkam of piek. Een heup- en daldak heeft meer dan één schildgedeelte dat samenkomt in een gebied dat een vallei wordt genoemd. In het ontwerp van het dakhuis van de hippe vallei worden meer piramides met elkaar gecombineerd en het ontwerp van het heupdak geeft een andere look dan het huis van de architect.

Toegegeven, velen zien het esthetische positieve van het ontwerp als het gaat om de voor- en nadelen van heup- en daldaken. Daarom zullen heup- en daldaken de levensduur van daken en eigendommen verbeteren door al het regenwater rechtstreeks naar goten te leveren met niet-geblokkeerde en efficiënte regenpijpen. Als u nog geen vertrouwde aannemer hebt gevonden, kunt u erop vertrouwen dat Miller's Home Improvement uw heup- en daldak effectief installeert. Nu vertegenwoordigt C E de startpunten van twee van de hoofdheupen, en ook de overspanning van het gebouw met de langste gemeenschappelijke spant, waarbij F het midden van de overspanning is.

Toegegeven, ontwerpfoto's van heupdaken tonen de traditionele uitstraling van een huis dat de meeste eigenaren van woningen in St Clair Shores willen hebben. Het belangrijkste verschil tussen de twee is dat er een heup aan de bovenkant van de dakspanten in het heupdak hangt, en een vallei onder de spanten die in het daldak hangt. Volledig hechtende onderlagen veroorzaken bijvoorbeeld lekken vanwege het enorme aantal naden dat elkaar niet overlapt langs de valleien van het dak. In feite zul je zien dat huiseigenaren genieten van voor- en nadelen van heup- en daldak in verschillende buitenwijken.

C K is het voorste geveldal, en de vijzels worden gesneden van de noklijn J K tot de vallei C K, ook van de plaat C D tot de hoofdheup C G, en van de bergkam G P tot de vallei D M. Elke meting en elke hoek van de omlijsting moet absoluut perfect zijn, daarom moet u een professional hebben dakdekker met ervaring in dit specifieke ontwerp om een heup- en daldak te installeren. Als je er in die termen over nadenkt, is het zeker de prijs waard om een professioneel dakbedekkingsbedrijf het frame voor je heup- en daldak te laten installeren. Trek de vallei van D door het punt M en ga verder naar de noklijn of achtergevel, de dichtstbijzijnde steunplaats.

Voor een wetenschappelijke taak om de dalspant in te lijsten, moet a b aan de voorkant van de rechtergevel zich uitstrekken tot de rand van de achtergevel, omdat dit de dichtstbijzijnde steunplaats is, en de heupspant E F moet stoppen bij c tegen de vallei a b.