Welkom bij Bouwen Wonen Nu


De bouw-, interieur- en tuinbeurs Bouwen Wonen Nu te Brugge biedt u alles voor het bouwen, verbouwen, kopen en inrichten van uw woning en tuin.

Van ontwerp over ruwbouw tot afwerking, interieur en tuinaanleg; nieuwbouw of verbouwing, meer dan 100 regionale fabrikanten, verdelers, installateurs en ambachtslui staan u graag bij om met hun producten, vakkennis en creativiteit uw droomwoning te realiseren.

Niet te missen! Dit jaar gaat Bouwen Wonen Nu winters en wordt de volledige Beurshalle in het hartje Brugge ondergedompeld in een gezellige en feestelijke, winterse sfeer.

Vergeet tijdens uw bezoek even de donkere winterdagen, kom kijken naar de gezellige en interessante standen, geniet van een lekker hapje en drankje in een sfeervolle setting én vooral ontdek hoe u van uw woning een mooie, warme en comfortabele thuis kan maken!

We dagen denkers, ontwerpers en doeners, jong talent, oud talent, bekend- en onbekend talent uit om deel te nemen aan de IOC_2016 (Interieur Ontwerp Competitie 2016) met als thema 'ontwerp een multifunctionele bijzettafel'.

Meer info over de beurs en de wedstrijd onder 'voorstelling'.

Bezoek en like ook onze facebookpagina:
http://www.merelbeke.be/free/facebook-volg-ons-button.jpg

 

 

Enkele sfeerbeelden

Laatste nieuws